اخبار گردشگری

ورود ۱۲ گردشگر خارجی به سیستان و بلوچستان

مجتبی میرحسینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این گرشگران در نتیجه برگزاری یک تور گردشگری برای راهنمایان گردشگری کشور در سال گذشته وارد سیستان و بلوچستان شدند.
وی ادامه داد: اعضای این تور خارجی قرار است در مدت یک هفته حضور خود در سیستان و بلوچستان از آثار دیدنی کویر لوت، شهرستان زاهدان، کوه تفتان و چابهار دیدن کنند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: ۳۵۰ هزار گردشگر خارجی در ۶ ماهه نخست امسال وارد این استان شدند و از جاذبه های تاریخی و فرهنگی دیدن کردند.
میرحسینی اظهار کرد: این گردشگران بیشتر از کشورهای همسایه و اروپایی مانند آلمان، مجارستان، ایتالیا، اتریش، انگلیس، استرالیا و هلند وارد سیستان و بلوچستان شدند.
وی افزود: افزون بر جاذبه های کهن سیستان و بلوچستان، آداب و سنت های مردم این دیار نیز برای گردشگران خارجی بسیار جذاب و خاطره انگیز بود.
وی با بیان اینکه گردشگری مذهبی، تجاری و سلامت سه رکن گردشگری در سیستان و بلوچستان است، یاد آور شد: سال گذشته نیز نزدیک به ۷۰۰ هزار مسافر خارجی وارد این استان شدند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: افزایش حضور گردشگر از کشورهای خارجی به ویژه اروپایی به این استان به علت جریان سازی ۲ سال گذشته در برپایی نمایشگاه های گردشگری در کشورهای عمان، آلمان و روسیه است.
میرحسینی ادامه داد: در نیمه دوم امسال نیز قرار است این دستگاه فرهنگی سه جشنواره گردشگری در آلمان، روسیه، اسپانیا و عمان با هدف ارائه بسته های معرفی سیستان و بلوچستان و مذاکره با تورها و گروه های گردشگری این کشورها برگزار کند تا چهره واقعی این استان هر چه بیشتر به جهانیان معرفی شود.
سیستان و بلوچستان با ۱۹ شهرستان زاهدان، زابل، هیرمند، زهک، هامون، نیمروز، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، ایرانشهر، دلگان، فنوج، قصرقند، نیکشهر، سرباز، کنارک و چابهار و داشتن صدها اثر تاریخی، فرهنگی و مکان های تفریحی و دیدنی، سواحل زیبا، بازارهای متعدد با کالاهای داخلی و خارجی و منطقه آزاد تجاری از استان های گردشگر پذیر کشور است.
مرزهای طولانی زمینی و دریایی در کنار سدها و رودخانه های متعدد، باغ های میوه های گرمسیری و صنایع دستی منحصر به فرد از دیگر توانمندی ها و جاذبه های گردشگری این استان است.
سفر به سیستان و بلوچستان از راه های هوایی، دریایی و سه مسیر زمینی خراسان – زابل – زاهدان، کرمان – زاهدان، کرمان – ایرانشهر و جاسک – کنارک – چابهار امکان پذیر است.
سیستان و بلوچستان با گستره ۱۸۷ هزار کیلومترمربع و ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت، پهناورترین استان کشور به شمار می رود.
۷۳۱۶**۳۲۱۳ خبرنگار: عصمت جهانی **انتشاردهنده: اکبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan

انتهای پیام /*


فرهنگی


میراث فرهنگی و گردشگری


گردشگران خارجی


سیستان و بلوچستان