اخبار گردشگری

فرهنگ ایران نقش مهمی در هنر، اقتصاد و ارتباطات بشری داشته است

جولیان کوینی، عصر سه شنبه در حاشیه سمینار میراث جهانی هخامنشیان که در دانشگاه شیراز برگزار شد، در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به اینکه هم اینک حدود ۵۵۰ هزار قطعه از اشیای تاریخی در موزه لوور فرانسه موجود است، اظهار داشت: یکی از بهترین مجموعه های این موزه متعلق به ایران باستان است و در زمره بخش های مهم آن به شمار می آید.
وی ادامه داد: از دوران های مختلف زندگی بشر از جمله دوران غارنشینی، عصر آهن و ایلامی ها، اشیایی در موزه لوور نگهداری می شود و اشیای تاریخی متعلق به ایران اغلب از شهر باستانی شوش در استان خوزستان و پاسارگاد در استان فارس است.
کوینی بیان کرد: سالانه ۹ میلیون گردشگر از موزه لوور فرانسه دیدن می کنند که این افراد از کشورهای مختلف جهان هستند و ایرانی ها نیز بخشی از این گردشگران را شامل می شوند.
موزه لوور که بیش از ۲ سده از فعالیت آن سپری می شود یکی از مهمترین موزه های عمومی جهان است که در سال ۱۷۹۳میلادی در شهر پاریس در کشور فرانسه راه اندازی شد. تمرکز این موزه روی هنر، تاریخ بشر و فرهنگ است و آثار بسیاری در این زمینه ها که متعلق به دوره های مختلف تاریخی است در این مکان نگهداری می شود.

** استادن دانشگاه شیراز در حوزه گردشگری نقش فعال تری داشته باشند
قائم مقام دانشگاه شیراز هم در این سمینار نیم روزه بیان داشت: با توجه به جایگاه تاریخی و گردشگری استان فارس ضروری است استادان و متخصصان این دانشگاه نقش فعال تری در حوزه گردشگری و مباحث تاریخی این استان داشته باشند.
علی اکبر صفوی افزود: برای مهیا کردن زمینه حضور استادان در عرصه گردشگری و مباحث تاریخی فارس، دانشگاه شیراز مبادرت به برنامه ریزی در این زمینه کرده است که گام آغازین آن برپایی سمینار میراث جهانی هخامنشیان است.
وی ادامه داد: دانشگاه شیراز در سال های اخیر حضور بسیار موثری در جامعه و تحولات اجتماعی داشته و حتی در مورد انتخاب استاندار، فرماندار و سایر مسئولان این استان اعلام نظر کرده است.
در این سمینار، پروفسور ‘پیر فرانچسکو کالیری’ باستان شناس ایتالیایی در مورد بنیان های معماری هخامنشی از زمان کوروش تا داریوش در پاسارگاد سخنانی بیان کرد.
همچنین مصطفی ندیم از استادان بخش تاریخ دانشگاه شیراز، پیرامون رعایت اخلاق در جنگ توسط کوروش سخن گفت و علی رضا عسکری، رئیس دانشگاه هنر شیراز، در باره پژوهش ها و کشفیات نوین در شهر پارسه و تخت جمشید و نحوه شکل گیری امپراطوری هخامنشی سخنانی ایراد کرد.
در این سمینار شماری از پژوهشگران داخلی و خارجی حضور داشتند.
سلسله هخامنشی یا هخامنشیان که بنیانگذار آن کوروش بود از سال ۵۵۰ تا ۳۳۰ پیش از میلاد به مدت ۲۲۰ سال بر ایران حکومت کردند.
۹۸۷۳ /۶۱۱۸
خبرنگار: محمدامین افشارپور ** انتشار دهنده: پرویندخت پاردسویی شیرازی

انتهای پیام /*


فرهنگی


میراث جهانی


هخامنشیان


سمینار