اخبار گردشگری

برای توسعه اشتغالزایی در صنایع دستی با وزارت رفاه همکاری می کنیم

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی اصغر مونسان روز دوشنبه در مراسم تجلیل از برگزیدگان بیست و هشتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی اظهار کرد: دولت دوازدهم در غالب ستاد اشتغال از کسب و کارهای کوچک به ویژه کسب و کارهای روستایی حمایت می کند.
وی با بیان اینکه توسعه صنایع دستی توزیع ثروت و عدالت اجتماعی را به همراه دارد، گفت: وضعیت تولید صنایع دستی مطلوب بوده و ضعف ما در زمینه فروش و بازار یابی است.
معاون رییس جمهوری تاکید کرد: برای موفقیت از بازاریابی و صادرات باید برنامه ای مشخصی برای بسته بندی فاخر صنایع دستی داشته باشیم و از فروش فله ای آن پرهیز کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد، تعداد و کیفیت نمایشگاه های صنایع دستی افزایش یابد.

** فروش ۸ میلیاردی تومانی نمایشگاه بیست و هشتم
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی نیز در این نشست عنوان کرد: نمایشگاه اخیر نشان داد که در این زمینه به استانداردهای نمایشگاهی جهان نزدیک می شویم.
بهمن نامور مطلق اضافه کرد: جوان شدن تولید کنندگان و ورود نسل جدید، اتکا به فروش مردمی به جای اتکا به دولت، حضور شرکت های تخصصی نرم افزاری، نظام قیمت گذاری دقیق، تعریف روایدهای گوناگون آشنایی سازی کودکان طراحی و بسته بندی مناسب و معرفی الگوی مصرف صنایع دستی در خانه های ایرانی از مهمترین شاخص های نمایشگاه امسال بود.
وی ادامه داد: فروش سالانه نمایشگاه در دولت های نهم و دهم حدود ۸۰۰ میلیون تومان بود که این رقم با رشد ۱۰ برابری در زمان دولت یازدهم به مبلغ ۸ میلیارد تومان در سال رسیده است.
نامو مطلق اظهار امیدواری کرد، تا دولت با دادن تسهیلات ایجاد فرصت فروش در داخل و خارج و تامین بیمه هنرمندان وظایف خود را در قبال این هنر صنعت انجام دهد.

** رجوع به صنایع دستی رجوع به دوره قاجار و صفویه نیست
رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: بین صنعت گذشته و امروز یک تفاوت وجود دارد. در گذشته صنایع دستی مساله اش فقط حل و فصل نیازها نبود بلکه زندگی را لطیف و کیفی می کرد.
محمد بهشتی افزود: اگر بخواهیم صنایع دستی رونق دوباره پیدا کند باید آن را به چرخ زندگی برگردانیم؛ این به معنای بازگشت و رجوع به دوره قاجار و صفویه نیست بلکه یعنی با وجود تامین نیازهای روز، اصالت داشتن است.
وی ادامه داد: تجربه خانه ایرانی، در بیست و هشتمین نمایشگاه ملی رجوعی به کارکرد اصلی صنایع دستی در زندگی ما بود و این شروع یک جریان است.
بهشتی گفت: صنایع دستی باید مدعی صنعت کشور باشد و نه چیزی در حاشیه صنعت، و این با بهره گیری از طرح های ریشه دار ایرانی و نیازسنجی روز به طور همزمان ممکن است.

** تجلیل از صاره بیات و برگزیدگان نمایشگاه
در پایان مراسم از سید مصطفی یاهویی از خراسان رضوی با بیش از ۵۴۰ میلیون تومان فروش و ۳۰۰ میلیون تومان ثبت سفارش، نیلوفر قربانی از گلستان با ۴۰۰ میلیون تومان فروش و ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان سفارش از کشورهای انگلستان و آلمان و مهران شیر زاده از اصفهان، راحله شاهسواری از مرکزی و تعداد دیگری از فروشندگان موفق نمایشگاه تجلیل شد .
امید شهردوست از قزوین به عنوان تولید کننده برتر و امیر انوشفر از تهران به عنوان معرف کسب زندگی ایرانی و ادارات کل استان های اصفهان و خراسان رضوی مورد تحسین واقع شدند.
همچنین مقرر شد، ۸ برگزیده نمایشگاه در برگزاری نمایشگاه های خارجی با حمایت معاونت صنایع دستی از غرفه رایگان بهره مند شوند.
از ساره بیات بازیگر سینما و سفیر صنایع دستی کشور نیز به سبب فعالیت های تبلیغی خود در این نیز زمینه قدر دانی شد.
فراهنگ ** ۱۰۸۵ ** ۳۰۷۹ ** خبرنگار: علی اسدی * انتشار: امید غیاثوند

انتهای پیام /*


فرهنگی


مونسان


میراث فرهنگی