اخبار گردشگری

علت مسمومیت ۲۰۸ نفر در گیلان چه بود؟

سرپرست اورژانس کشور از افزایش تعداد مسمومان غذایی در استان گیلان به ۲۰۸ نفر و درمان آنها خبر داد و در مورد علت حادثه گفت:بر اساس آزمایش های اولیه مرغ های استفاده شده در آشپزخانه ای که غذا را تهیه کرده بود آلوده بوده است.گیلان

پیرحسین کولیوند در گفت وگو با ایسنا، در مورد آخرین جزئیان مسمویت غذایی شهروندان صومعه سرا و فومن استان گیلان گفت:بر اساس آخرین بررسی ها تا ساعت ۹:۳۰ امروز(یکشنبه) تعداد مراجعان ناشی از این اتفاق به ۲۰۸ نفر رسید که البته تمام آنها پس از درمان از بیمارستان ترخیص شده اند.

سرپرست سازمان اورژانس کشور اضافه کرد:۱۳۳ نفر از مسمومان به بیمارستان امام حسین مجتبی(ع) فومن و ۷۵ نفر نیز به بیمارستان امام خمینی(ره) صومعه سرا مراجعه کرده اند.

وی با بیان اینکه این مسمومیت ها میان اهالی روستاهای کسما و پیرسرای شهرستان صومعه سرا و شهر بیجار فومن رخ داده در مورد علت حادثه گفت:بر اساس آخرین گزارش های دریافتی از EOC دانشگاه گیلان آشپزخانه ای که غذای ۳ مراسم عروسی در شهر کسما و شهربیجار و عزاداری در پیرسرا را تهیه کرده بود توسط تیم های بهداشتی پلمپ شده است.

کولیوند گفت:این آشپزخانه در دهستان گوراب زرمیخ شهرستان صومعه سرا واقع شده و بر اساس آزمایش های اولیه مشخص شد که مرغ مصرفی توسط این آشپزخانه آلوده بوده است.