اخبار گردشگری

خورشت قیمه جهرم

دستورالعمل پخت خورشت قیمت جهرم :
برای طبخ خورشت قیمه جهرم، ابتدا نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده و آبشان را چندین بار عوض کرده‌اید را در قابلمه‌ای مناسب نیم‌پز کنید. در ظرفی کمی روغن مایع ریخته و سپس پیاز را در آن سرخ کنید. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را به آن اضافه کرده و بعد از کمی تفت خوردن رب گوجه را به غذا بزنید. اجازه دهید که رب کمی سرخ شده و به اصطلاح رنگ باز کند. این کار موجب خوش رنگ‌تر شدن غذا می‌شود. در انتها، پودر دارچین، زعفران و فلفل را به مخلوط گوشت و پیاز افزوده و یک لیتر آب در قابلمه بریزید. سپس، شعله را بر روی حرارت متوسط گذاشته و لوبیا و نخود نیم‌پز شده را به مواد اضافه کنید. سیب‌زمینی‌ها را بعد از پوست گرفتن و خلال کردن داخل روغن داغ سرخ کنید. بعد از پخت کامل غذا، نمک و آبلیمو را نیز به آن بیفزایید. سپس، خورشت را در ظرفی مناسب ریخته و سیب‌زمینی‌های سرخ شده را بر روی آن بریزید.
نکات:
. برای ترشی غذا می‌توانید به جای آبلیمو از ۲ تا ۳ لیمو عمانی استفاده کنید.
. گوشت گوسفندی برای طبخ این غذا مناسب‌تر بوده و طعم بهتری به آن می‌دهد.
معمولاٌ همه ما خورشت قیمه را به یک روش و با موادی مشخص مانند لپه، گوجه‌فرنگی و گوشت گوسفندی طبخ می‌کنیم. اما شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید که نوعی خورشت قیمه به طرز کاملاٌ متفاوت و با استفاده از حبوباتی دیگر مانند لوبیا سفید و نخود در شهرستان جهرم شیراز تهیه می‌شود. با سرو خورشت قیمه جهرم در سفر به این منطقه، می‌توانید لذت خوردن غذایی با طعم جدید را تجربه کنید. باید بدانید که این نوع قیمه را اهالی جهرم برای نذری دادن در ماه محرم طبخ می‌کنند. در این مقاله، دستور تهیه این غذای خوشمزه و لذیذ را برای شما ذکر کردیم. امیدواریم با تهیه این غذا از خوردن آن در جمع خانواده لذت ببرید.
مواد اولیه:
لوبیا سفید: ۵/۱ لیوان.
گوشت قرمز: ۲۰۰ گرم.
نخود: ۵/۱ لیوان.
رب گوجه: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری.
سیبزمینی: ۳ عدد متوسط.
دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری.
نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو: به میزان لازم.
زعفران: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری.

خورشت قیمه جهرم

خورشت قیمه جهرم

خورشت قیمه جهرم

خورشت قیمه جهرمخورشت قیمه جهرم