اخبار گردشگری

۲ نیاز مهم گردشگران در سفر

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان قم در جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» تاکید کرد: «غذا در کنار اقامت از مهم‌ترین نیازمندی‌های گردشگران است و غذا یکی از عوامل موثر بر رضایت و بازگشت مجدد گردشگران به مقاصد گردشگری به حساب می‌آید.» به‌گزارش میراث آریا، عیسی رضایی با اشاره به اینکه دومین جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» منطقه ۵، به مدت سه روز به میزبانی مردم مهربان و مهمان‌نواز اراک برگزار شد، گفت: «غذا علاوه‌بر رفع نیاز انسان، از آنجا که یک خرده‌فرهنگ محسوب می‌شود، زمینه شناخت و پیوند بیشتر مردم جامعه را فراهم می‌سازد.» در ادامه این مراسم سیدمحمد حسینی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مرکزی نیز گفت: «۱۰۰ غرفه از ۵ استان سفره‌ای را به‌وسعت نام و فرهنگ غذایی ایران در شهر اراک پهن کردند تا دیگر بار با روحیه نوع‌دوستی و با فرهنگ‌های متفاوت در کنار یکدیگر باشیم و انسجام و اتحاد خود را حول محور برکت‌های خداوند حفظ کنیم.»