پرتال توریسم و گردشگری
زندگی را سفر کنیم

تصاویر: ایرلاین معروف و کترینگ متفاوتش!

۹۷ سال از نخستین باری که غذای هواپیمایی باب شد می گذرد.اولین بار در سال ۱۹۱۹ در پرواز بین لندن –پاریس از مسافران با غذای هواپیمایی پذیرایی شد.

به گزارش “توریسم آنلاین” این روند ادامه یافت تا به جایی رسید که این پذیرایی به شیوه ای لوکس درآمد و عامل رقابت ایرلاین های مختلف دنیا شد.

“امارات ایرلاین” دارای یکی از بزرگترین کارخانه های پذیرایی یا کترینگ هواپیمایی با ۱۰ هزار کارمند است که به طبخ و آماده سازی روزانه ۱۸۰ هزار وعده غذایی می پردازد.

این ایرلاین که روزانه بیش از ۴۰۰ پرواز به سوی ۱۴۲ مقصد مختلف دارد ،۶۵ درصد غذای خود را در دبی تهیه می کند و بقیه از ایستگاههای جهانی کترینگ فراهم می شود.

روزانه ۱۱۹ هزار وعده غذایی اکونومی کلاس،۱۹ هزار وعده برای بیزینش کلاس و ۲ هزار و ۵۰۰ وعده برای فرست کلاس تهیه می شود.

در این ایرلاین هر از چند ماه منوغذایی تغییر می کند و سالانه ۷ هزار آیتم  غذایی در حال تغییرند،برای مثال در بخش “فرست کلاس” این ایرلاین ۲۵۴ نوع مختلف سوپ،۷۲ هزار و ۵۰۰ نوع دسر ارایه می شود.

برای مثال سالانه ۳٫۶ تن لابستر،۱۶۵ تن ماهی سالمون ،۵۵۰ تن برنج باسماتی،۵۵۰ تن هندوانه ،۱۹۴ تن لیمو و… برای تهیه وعده های پذیرایی امارات ایرلاین استفاده می شود.

کارخانه غذایی و کترینگ ایرلاین معروف
کارخانه غذایی و کترینگ ایرلاین معروف
کارخانه غذایی و کترینگ ایرلاین معروف
کارخانه غذایی و کترینگ ایرلاین معروف
کارخانه غذایی و کترینگ ایرلاین معروف
کارخانه غذایی و کترینگ ایرلاین معروف
کارخانه غذایی و کترینگ ایرلاین معروف
کارخانه غذایی و کترینگ ایرلاین معروف
کارخانه غذایی و کترینگ ایرلاین معروف
کارخانه غذایی و کترینگ ایرلاین معروف
کارخانه غذایی و کترینگ ایرلاین معروف
کارخانه غذایی و کترینگ ایرلاین معروف 

+ ۷ مخالفم – ۰

نظرات بسته شده است.