اخبار گردشگری

برگزاری مسابقه آشپزی جشنواره سفره ایرانی- فرهنگ گردشگری

به گزارش ایرنا ازمیراث فرهنگی گلستان در این جشنواره ۱۳ سرآشپز از استان های گلستان اقدام به تهیه ‘ساک، مرغانه ماست، زرشک پلو’، مازندران ‘مرغ ترش، کوکو، دم نوش گل گاو زبان، موشکافی’، قزوین ‘قیمه نثار، دیماج، باقلو، شربت سرکه شیره، چهار گل’ و گیلان ‘میرزا قاسمی، انارویج، کدوکاکا، دوغ محلی’ کردند.
جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری شامگاه چهارشنبه با حضور هنرمندان و شرکت کنندگانی از چهار استان کشور در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان مرکز گلستان آغاز و به مدت سه روز ادامه دارد.
در حاشیه این جشنواره هنرمندان استانهای گلستان، مازندران، گیلان و قزوین دست ساخته های خود را در قالب نمایشگاهی با ایجاد بیش از ۵۰ غرفه به همراه پخت انواع غذاهای سنتی و محلی ایرانی به نمایش گذاشته اند.
این جشنواره در ۴ بخش پیش غذا، غذای اصلی، دسر و دم نوش ها و نوشیدنی های سنتی و بومی و محلی در حال برگزاری است.
استان گلستان واقع در شمال ایران یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت دارد که از اقوام مختلف با آداب و رسوم گوناگون هستند.
۶۲۰۴/۱۶۴۸
تنظیم: علی اصغر تیموریان ** انتشار: پری سالارنیا

انتهای پیام /*


فرهنگی


جشنواره


سفره ایرانی


گلستان