اخبار گردشگری

افزایش ۵۱ درصدی حضور جهانگردان در کهگیلویه و بویراحمد

استان کهگیلویه و بویراحمد با اقلیم چهارفصل، داشتن ۲۵۰ تفرجگاه طبیعی، ۳۰۰ بقعه متبرکه و مواهب طبیعی چشم نواز مکانی مناسب برای مسافران و گردشگران در ایام مختلف سال است.
حرم بی‌بی حکیمه (س) خواهر امام رضا (ع)، آبشار یاسوج، غار ده شیخ، کوه گل، چشمه میشی، چشمه بلقیس چرام، گردنه شلال دان، رود رونه، آبشار کمردوغ، برم الوان، بافت تاریخی دهدشت و سد کوثر برخی از جاذبه‌های طبیعی کهگیلویه و بویراحمد است.
محمود باقری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امسال ۹۰۰ جهانگرد از کشورهای مختلف جهان از مناطق گردشگری طبیعی، تاریخی و مذهبی استان کهگیلویه و بویراحمد بازدید کردند.
وی همچنین از افزایش ۱۵ درصدی گردشگران داخلی در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و تصریح کرد که امسال یک میلیون و ۶۰۰ هزار مسافر از استان‌های سراسر کشور به ویژه مناطق گرم جنوب ایران از جاذبه‌های گردشگری این استان دیدن کردند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد که با هدف توسعه زیرساخت‌های گردشگری ۸۰ میلیارد ریال اعتبار از محل سفر سال گذشته هیات دولت به این استان به ۲۳ طرح گردشگری اختصاص یافته است.
باقری بیان کرد که این اعتبار برای ساخت اردوگاه‌های رفاهی تفریحی، چهار پارک اسکان در شهرهای یاسوج، سی سخت، گچساران و دهدشت و سرویس‌های بهداشتی در مناطق گردشگری در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد که راه اندازی ۲ تله‌کابین در مناطق گردشگری یاسوج و سی سخت، ساخت پارک آبی و هتل چهار ستاره از طرح‌های مهم گردشگری است که با مشارکت بخش خصوصی در این استان اجرایی خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت که راه اندازی ۱۰ اقامتگاه بوم گردی در ۱۰ روستای این استان از دیگر برنامه‌های توسعه زیرساخت‌های گردشگری این استان در سال جاری است.
باقری بیان کرد: مهمترین هدف ساخت و راه اندازی این تعداد اقامتگاه بوم گردی در کهگیلویه و بویراحمد دستیابی به توسعه پایدار در جوامع بومی است.
وی افزود که خدمات بوم گردی شامل تولید و عرضه صنایع دستی بومی، پخت و ارائه غذاهای بومی و نوشیدنی‌های محلی، برگزاری مراسم‌های آیینی و سنتی و آشنایی با دیگر ویژگی‌ها و جذابیت‌های گردشگری مناطق روستایی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: صنعت گردشگری این استان فرصت‌های خوبی برای سرمایه‌ گذاری دارد.
باقری عنوان کرد که تلاش می‌شود با برنامه ریزی‌های لازم زمینه بهره‌مندی هر چه بیشتر از این فرصت‌ها در راستای درآمدزایی، ایجاد اشتغال و کارآفرینی در کهگیلویه و بویراحمد فراهم شود.
استان ۷۱۳ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران یکی از مقاصد اصلی گردشگری جنوب ایران به‌ویژه در فصل تابستان است.
این استان با بیش از ۱۵ هزار کیلومترمربع وسعت بین استان‌های فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.
افزون بر ۲ هزار و ۶۰۰ اثر تاریخی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد ۷۵۰ مورد در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
خبرنگار: فرزانه شریفی** انتشاردهنده: سید ولی موسوی نژاد
۸۱۴۳/۶۱۱۰

انتهای پیام /*

ارتباط با سردبیر:
newsroom@irna.ir



تماس بی واسطه با مسئولین