اخبار گردشگری

جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در گلستان برگزار می شود

ابراهیم کریمی روز شنبه به ایرنا اعلام کرد که جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری با حضور هنرمندان استانهای گلستان، مازندران، گیلان و قزوین در قالب نمایشگاه و پخت انواع غذاهای سنتی و محلی ایرانی از ۲۱ تیر به مدت سه روز برگزار خواهد شد.
وی برگزاری این جشنواره را فرصتی مناسب برای احیای غذاهای سنتی ایرانی بیان کرد و افزود: غذای ایرانی در حوزه فرهنگی و تمدنی ما از جایگاه خاصی برخوردار است و به دلیل تنوع اقلیم و طبیعت، تنوع غذایی زیادی در کشور وجود دارد و جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری فرصت مناسبی برای معرفی این گنجینه ارزشمند است.
به گفته وی؛ همچنین پرداختن به آداب پخت غذای سنتی و اصیل ایرانی سبب حفظ میراث ناملموس و احیا و معرفی این غذاها به گردشگران داخلی و خارجی می‌شود.
وی اضافه کرد: هدف این جشنواره ترویج غذاهای بومی و منطقه‌ای استان‌ها، ترویج سفره‌های ایرانی و احیای دوباره فرهنگ استفاده از غذاهای بومی و اصیل هر منطقه در بین مردم و خانواده‌ها و ترویج طبخ و ارائه غذاهای سنتی، بومی و محلی هر منطقه در رستوران‌ها، مراکز طبخ و توزیع غذا، هتل‌های هر شهر و استان است.
کریمی یادآور شد: این جشنواره در ۴ بخش پیش غذا، غذای اصلی، دسر و دم نوش ها و نوشیدنی های سنتی و بومی و محلی برگزار خواهد شد.
او؛ مسابقه پخت غذاهای سنتی، نمایشگاه صنایع دستی مرتبط با غذا و فرهنگ غذا، موسیقی و آئین های مرتبط با غذا را از محورهای این جشنواره بیان کرد وگفت: برگزاری این گونه جشنواره ها، بستر مناسب برای توسعه گردشگری است و هر منطقه با غذاهایش شناخته می‌شود.
استان گلستان واقع در شمال ایران یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت دارد که از اقوام مختلف با آداب و رسوم گوناگون هستند.
۱۶۴۸
تنظیم و انتشار: پری سالارنیا

انتهای پیام /*

ارتباط با سردبیر:
newsroom@irna.ir



تماس بی واسطه با مسئولین