اخبار گردشگری

۱۴ تیر؛ آغاز نمایشگاه سراسری صنایع دستی و تخصصی زیلو در یزد

به گزارش ایرنا، محمدرضا دهقان مهرجردی روز پنجشنبه در نشست خبری ویژه برگزاری این نمایشگاه افزود: این نمایشگاه در راستای معرفی تولیدات صنایع دستی و فراهم کردن بستر مناسب به منظور ارائه محصولات متنوع برای همه اقشار جامعه در محل دائمی نمایشگاه‌های استان یزد برگزار می شود.
وی با بیان اینکه در این نمایشگاه به صورت تخصصی به معرفی زیلو، حصیر و زیراندازهای سنتی پرداخته می شود، ادامه داد: از همه استانهای کشور برای شرکت در این نمایشگاه دعوت شده تا فرصت معرفی و عرضه محصولات صنایع دستی شاخص و بومی خود را داشته باشند.
این مسئول از دعوت هنرمندان حصیرباف هشت استان کشور در قالب کاروان «پیوند» به این نمایشگاه خبر داد و اضافه کرد: در این کاروان که با دستور معاون صنایع ‌دستی کشور و در راستای حمایت از هنرمندان حصیرباف شکل گرفته، نمایندگانی از استانهای هرمزگان، کرمان، خوزستان، بوشهر، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، گیلان و یزد حضور دارند.
دهقان مهرجردی گفت: پیش از این قرار بود باتوجه به ثبت ملی شهرستان میبد به عنوان شهر زیلو، در کنار نمایشگاه سراسری صنایع دستی، نمایشگاه تخصصی زیلو برگزار شود اما با توجه به نامگذاری امسال به عنوان ‘حصیر’، مقرر شد نمایشگاه تخصصی زیلو، حصیر و زیراندازهای سنتی در دهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی در استان برگزار شود.
وی افزود: در سال های گذشته نیز در کنار نمایشگاه ‌های سراسری صنایع دستی، نمایشگاه تخصصی نساجی سنتی برگزار می شد.
وی با تبیین برنامه های جنبی نمایشگاه سراسری صنایع دستی و تخصصی زیلو، حصیر و زیراندازهای سنتی، برگزاری دوره های آموزشی کارآفرینی، کسب و کارهای نوپا، هدفگذاری شغلی، تکنیکهای فروش و برندسازی و بسته ‌بندی و برگزاری مسابقه ‘طراحی محصول’ در خصوص حصیر را از برنامه های جنبی این نمایشگاه عنوان کرد.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی یزد گفت: ۱۶۰ غرفه برای دهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی و نخستین نمایشگاه تخصصی زیلو، حصیر و زیراندازهای سنتی پیش بینی شده است.
دهقان مهرجردی افزود: در این نمایشگاه عشایر استان یزد و دیگر استانهای کشور نیز با برپایی سیاه چادر حضور خواهند داشت.
استان یزد دارای ۴۰ رشته صنایع دستی زنده و افزون بر سه هزار هنرمند فعال در این صنعت است و نساجی سنتی، زیورآلات سنتی، سفال و سرامیک، زیلوبافی، رودوزی های سنتی، تراش سنگهای قیمتی، سراجی سنتی، کاشی هفت رنگ و کاشی معرق از صنایع دستی بومی استان یزد به شمار می آید.
۷۵۳۲/ ۶۰۱۴/ خبرنگار: سعید صادقی مقدم** انتشار کاظم شاملو
irnayazdd@

انتهای پیام /*

ارتباط با سردبیر:
newsroom@irna.ir



تماس بی واسطه با مسئولین