تور خارجی

اِسپاس

اِسپاس تهیه شده از تخم مرغ و آرد پوره، خامه ترش، اضافه کردن پوسته گندم (گاهی اوقات بو داده)، عدس یا برنج، بعد از پخت غذا به آن گشنیز، اغلب، نعناع، آویشن اضافه می‌کنند.

تا امروز نیز ظروف خاصی به صورت بشکه سفالی یا چوبی باقی‌مانده است (از زمان اورارتو تاکنون) که توسط آن کره نیز بدست می‌آمد و از آن کشکخشک و غیره نیز تهیه می‌شد.پنیر ارمنی نیز دارای اهمیت و رواج خاصی بوده است و پژوهشهای باستان شناسی نشان می‌دهد که پنیر را از زمان اورارتو در ظرف سفالی نگهداری می‌کردند.

تور ارمنستان | تور ارزان ارمنستان | قیمت تور ارمنستان