گردشگری و توریسم

تورهای ورودی، کسب‌وکار مراکز پذیرایی را رونق می‌بخشند

ضرورت توجه به کیفیت و تنوع غذاهای محلی در مراکز پذیرایی ارس در نشست مشترک صاحبان مراکز پذیرایی منطقه آزاد ارس مورد تاکید قرار گرفت. به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه آزاد ارس، قائم‌مقام این سازمان در این نشست گفت: «در این منطقه مراکز پذیرایی جدید نیز در حال ساخت هستند و ارتقای سطح خدمات لازمه بقای این مراکز در عرصه رقابت است.»
فرخ مسجدی افزود: «پیگیری و رفع مشکلات رستوران‌داران منطقه و توجه به فرهنگ‌سازی و استفاده صحیح از واحدهای پذیرایی نیز باید مورد توجه باشد.» او با اشاره به قدرت تبلیغات و اطلاع‌رسانی هدفمند، خاطرنشان کرد: «هماهنگی با تورهای ورودی به محدوه منطقه آزاد ارس موجب رونق کسب و کار مراکز پذیرایی می‌شود و ایجاد رستوران‌های متنوع، توجه به عرضه غذاهای محلی و ارائه سرویس‌های ویژه به گردشگران از الزامات فعالیت در مناطق آزاد است.»
روزنامه دنیای اقتصاد – اخبار بخش گردشگری